Επομενες Εκδηλωσεις

Η Kostas Ioannidis Business Coaching
Χορηγός του 13th People Management Executive Seminar


Η Kostas Ioannidis Business Coaching θα είναι χορηγός στο μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 13η συνεχή χρονιά, στις 21 Νοεμβρίου 2017, σε διοργάνωση του HR Professional.

Ο Κώστας Ιωαννίδης θα είναι ομιλητής στο φετινό συνέδριο, ο τίτλος του οποίου είναι “Beyond HR” και πραγματεύεται τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της Εργασίας και του επαγγέλματος του HR, λαμβάνοντας υπόψη, την τεχνολογία, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, το talent management στη σημερινή εποχή και τα νέα εργαλεία για ένα σύγχρονο και αποδοτικό HR function.

Το People Management Executive Seminar αποτελεί θεσμό για την ελληνική κοινότητα του HR. Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο δίνουν το παρόν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από το χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, CEOs και Line Managers.

Στη φετινή εκδήλωση οι συμμετέχοντες θα έχουν εκτός των άλλων την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον βραβευμένο καθηγητή, συγγραφέα και ερευνητή, John W. Boudreau, ο οποίος θα μιλήσει για τη σχέση μεταξύ ανθρώπινου κεφαλαίου, ταλέντου και βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Στο τέλος του Executive Seminar, οι HR & Organisational Leaders θα έχουν στα χέρια τους ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσης για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επόμενη μέρα, διασφαλίζοντας το μέλλον της επιχείρησης αλλά και του κλάδου τους.

http://www.peoplemanagement.gr/default.asp?pid=1&la=1